στο

Καλώς ήρθατε στο fitness info.gr. Ένα website αφιερωμένο στο fitensss , την άσκηση και τη καλή φυσική κατάσταση.

HOME :: FITNESS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :: ΚΕΝΤΡΑ FITNESS ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ :: FITNESS ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ :: FITNESS ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ :: CONTACT

Επικοινωνία

Διαφήμιση στο fitnessinfo

ΠΙΣΩ

 

 

 

 

www.fitnessinfo.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ FITNESSINFO

Το fitnessinfo είναι ο ιδανικός χώρος στο ίντερνετ για την προβολή δραστηριοτήτων, προιόντων και υπηρεσιών μέσω του ίντερνετ με στόχευση σε ένα συγκεκριμένο κοινό με ενδιαφέροντα σχετικά με το fitness, τη καλή φυσική κατάσταση και την άσκηση.

Οι διαφημιστικοί χώροι που διαθέτει το fitnessinfo είναι 4

Διαφημιστικός χώρος 1 είναι το banner 468x60 στο πάνω μέρος των ιστοσελίδων δίπλα στο λογότυπο του fitnessinfo, διαφημιστικός χώρος 2 είναι το banner 120x600 στο δεξιό τμήμα των ιστοσελίδων του, διαφημιστικός χώρος 3 είναι διαφημιστικός χώρος 350χ250 που μπορεί να τοποθετηθεί μέσα στα άρθρα στο κέντρο της ιστοσελίδας και διαφημιστικός χώρος 4 είναι ένα μεγάλο banner 728χ90 στο κάτω μέρος όλων των ιστοσελίδων. Το κόστος τοποθέτησης του banner διαμορφώνεται σε 4 επίπεδα ανάλογα το χώρο, την ιστοσελίδα και τη διάρκεια της προβολής.

To fitnessinfo μπορεί να δημιουργήσει καμπάνιες κάθε είδους για την προβολή σας στο ίντερνετ, reach media, aφιερωμένες ιστοσελίδες, στόχευση σε συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις κλειδιά. Το fitnessinfo δεν τοποθετεί Pop up παράθυρα στις ιστοσελίδες του καθώς πιστεύει ότι είναι εκνευριστικό για τους επισκέπτες του.

Η διαφήμιση στο ίντερνετ σε ένα website σαν το fitnessinfo έχει τα εξής χαρακτηριστικά. Χαμηλό κόστος, απόλυτη στόχευση, μεγάλα άμεσα και έμεσα ωφέλη για τον διαφημιζόμενο.

Για κάθε απορία ή διευκρίνηση σε σχέση με την διαφήμιση στο ίντερνετ και για το πιθανό κόστος μιας καμπάνιας στο fitnessinfo μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Όταν δεν υπάρχουν αποκλειστικοί διαφημιζόμενοι στο fitnessinfo, στις ιστοσελίδες του τρέχουμε banners του amazon.com του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού καταστήματος στο κόσμο και του google του μεγαλύτερου διαφημιστικού δικτύου στο ίντερνετ. Μπορείτε να τοποθετήσετε διαφήμιση στο fitnessinfo και μέσω του google ανοίγοντας ένα λογαριασμό εύκολα και γρήγορα στο google adwords

O webmaster του fitnessinfo [Επικοινωνία]

Σχετικά άρθρα

Διαφήμιση στο ίντερνετ

Online διαφήμιση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ FITNESSINFO

Καλώς ήρθατε στο www.fitnessinfo.gr, ένα website αφιερωμένο σto fitness. Τα πάντα γύρω από το fitness, την άσκηση και την καλή φυσκή κατάσταση. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr .

2008 © FITNESSINFO.GR