Καλώς ήρθατε στο fitness info.gr. Ένα website αφιερωμένο στο fitensss , την άσκηση και τη καλή φυσική κατάσταση.

HOME :: FITNESS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :: ΚΕΝΤΡΑ FITNESS ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ :: FITNESS ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ :: FITNESS ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ :: CONTACT

 

 

 

 

Shakti Yoga Studio

Σε μια ήσυχη γειτονιά στο Μετς, στην καρδιά της Αθήνας, ο Αθλητικός Σύλλογος Shakti —όπου shakti στα σανσκριτικά είναι η θηλυκή ενέργεια—, δημιούργησε το Shakti Yoga Studio, έναν λιτό και απέριττο χώρο συνάντησης των φίλων της γιόγκα και άλλων ανατολικών φιλοσοφιών.

Τo Shakti Yoga Studio εμπνεύστηκαν δύο λάτρεις της γιόγκα, δύο άνθρωποι που βρέθηκαν να συμπορεύονται στο ίδιο μονοπάτι της πανάρχαιας φιλοσοφίας και αρχαίας τέχνης της γιόγκα. Ο Χρήστος και η Χάρις συναντήθηκαν ως δάσκαλος και μαθήτρια και σύντομα η αγάπη τους για τη γιόγκα τούς ώθησε στη δημιουργία ενός χώρου κατάλληλου για άσκηση, με τον απαραίτητο εξοπλισμό τής Iyengar Yoga, όπου θα μπορούσαν να ασκούνται οι ίδιοι, αλλά και άλλοι φίλοι της γιόγκα.

Ένας από τους μόλις 5 πιστοποιημένους δασκάλους Iyengar Yoga στην Ελλάδα, ο Χρήστος Παύλου διδάσκει γιόγκα τα τελευταία 12 χρόνια στην Αθήνα. Το όνομά του, η απλή και διακριτική παρουσία του, η ίδια η ενέργειά του αλλά ακόμη περισσότερο η διδασκαλία του, το ήθος του και η διάθεσή του να μεταδώσει τη γνώση του αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των μαθημάτων τού Shakti Yoga Studio.

Η Shakti, η θηλυκή ενέργεια του στούντιο είναι η Χάρις Λυρώνη. Φανατική μαθήτρια του Χρήστου, βαδίζει στα χνάρια του δασκάλου της και αφήνεται να παρασυρθεί από την αγάπη της στη γιόγκα, συμμετέχοντας ενεργά τα τελευταία χρόνια στη διδασκαλία τής γιόγκα, δίπλα στον δάσκαλο και μέντορά της.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Shakti στεγάζεται στην οδό Λάμπρου Φωτιάδου 17-19, στο Μετς όπου και ξεκινάει τη δραστηριότητά του με μαθήματα Iyengar Yoga. Ο σύλλογος φιλοδοξεί, σιγά-σιγά, να δραστηριοποιηθεί και σε άλλους τομείς, όπως οργάνωση σεμιναρίων και διαλέξεων, πρόσκληση δασκάλων από το εξωτερικό, εκπαιδευτικές διακοπές στην Ινδία με μαθήματα γιόγκα στο Iyengar Yoga Institute στην Pune, μεταφράσεις επιλεγμένων βιβλίων γιόγκα κ.λπ.

Σεβόμενοι την ενέργεια του χώρου και την ιδιαιτερότητα της άσκησης της γιόγκα, το στούντιο δεν διαθέτει τηλέφωνο. Για τις ώρες των μαθημάτων, μπορείτε να ενημερωθείτε στο 210-75.69.376, όπου ο τηλεφωνητής αναφέρει όλες τις ημέρες και ώρες που μπορείτε να περάσετε (χωρίς ραντεβού) για ένα ΔΩΡΕΑΝ πρώτο μάθημα γνωριμίας. Αν αφήσετε το όνομα και το τηλέφωνό σας, η Χάρις θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο. Για μία πιο άμεση προσωπική επαφή, μπορείτε επίσης να καλέσετε στο 69.36.134.111 καθημερινά, κατά προτίμηση μεταξύ 13:00-14:00.

aum shanti

SHAKTI YOGA STUDIO

Καλώς ήρθατε στο www.fitnessinfo.gr, ένα website αφιερωμένο σto fitness. Τα πάντα γύρω από το fitness, την άσκηση και την καλή φυσκή κατάσταση. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr .

2008 © FITNESSINFO.GR