Καλώς ήρθατε στο fitness info.gr. Ένα website αφιερωμένο στο fitensss , την άσκηση και τη καλή φυσική κατάσταση.

HOME :: FITNESS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :: ΚΕΝΤΡΑ FITNESS ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ :: FITNESS ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ :: FITNESS ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ :: CONTACT

Fitness Διακοπές

ΠΙΣΩ

RAFTING

RIVER BOOGIE

KAYAK

TREKKING

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ

CANYONING

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΟΡΕΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

MOUNTAIN BIKE

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

 

Fitness Διακοπές

Εάν σας αρέσουν τα ταξίδια, οι διακοπές, αλλά και το Fitness, δεν έχετε παρά να τα συνδυάσετε. Για όσα αφορούν τη δυνατότητα για fitness διακοπές θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώνω σε αυτες εδώ τις ιστοσελίδες.

Το www.fitnessinfo.gr σε συνεργασία με ταξιδιωτικά πρακτορεία, συλλόγους ή εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους χώρους των ταξιδιών μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων, θα σας προτείνει καταπληκτικά πακέτα για σκι στο βουνό, ράφτινγκ, πεζοπορίες, ορειβασία κ.α. που θα κάνουν τις fitness διακόπες σας ξεχωριστές

Δραστηριότητες στη φύση που θα καλυτερεύσουν τη φυσική σας κατάσταση, θα σας ανανεώσουν, ενώ θα κάνετε υπέροχες διακοπές.

Αθλητικός Τουρισμός και Ευρωπαική Αθλητική Πολιτική Σήμερα

Ο αθλητικός τουρισμός μπορεί να θεωρηθεί ως μια κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα με σημαντική συμβολή στους στρατηγικούς στόχους της αλληλεγγύης και της ευημερίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι μια δραστηριότητα η οποία στηρίζεται στους τομείς του τουρισμού, του αθλητισμού και του πολιτισμού...περισσότερα

FITNESS ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Καλώς ήρθατε στο www.fitnessinfo.gr, ένα website αφιερωμένο σto fitness. Τα πάντα γύρω από το fitness, την άσκηση και την καλή φυσκή κατάσταση. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr .

2008 © FITNESSINFO.GR